Katalin hercegné csak egy feltétellel hajlandó találkozni Harryvel

Katalin hercegné
Getty Images -
ellentét katalin hercegné találkozás Károly király Harry herceg
Harry herceg hiába utazott Londonba, egyáltalán nem biztos, hogy a családja szeretne találkozni vele.

Harry herceg családja nélkül utazott Londonba, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulós szertartásán a Szent Pál katedrálisban. Arról azonban egyelőre semmit nem tudni, hogy vajon testvérét vagy apját meglátogatja-e... Sajtóértesülések szerint Katalin hercegné kizárólag egyetlen feltétellel lenne hajlandó találkozni Harryvel. 

Harry herceg
Nem biztos, hogy Harry herceg találkozni fog a családjával
Forrás:  AFP

Az számára már nem elég indok, hogy Harry szeretné meglátogatni - ha szeretné egyáltalán -, a találkozó összehozásához olyan embertől ell jönnie a kérésnek, akit Katalin soha nem utasítana vissza, vagyis a királytól. 

"Ha a király kéri, megteszi, de Károly, aki olyan érzékeny és megértő lélek, amilyen, nem valószínű, hogy ilyen szívességet kérne imádott menyétől. El kell jönnie a megfelelő időnek, és ez nem most van"

 - árulta el Ingrid Seward királyi szakértő. Az  "sem valószínű", hogy Vilmos herceg találkozni akar majd Harryvel. Hozzátette: "Vilmosnak van elég dolga, és nincs szüksége a stresszre."

A korábbi értesülések is arról szóltak, hogy Katalin és Harry nem fognak találkozni annak ellenére, hogy egykor nagyon szoros kapcsolat volt közöttük. A hercegné most túlságosan sebezhető helyzetben van, vagyis nem lesz összeborulás.


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.