Édesanyja bántalmazásával vádolták meg Nicolas Cage fiát: az asszonyt hatalmas zúzódásokkal fotózták le

Nicolas Cage és fia Weston Cage
WireImage/Los Angeles - Rodin Eckenroth
dulakodás fia nicolas cage anya
Nicolas Cage fia, Weston Cage a Los Angeles-i rendőrség látókörébe került. Azt állítják, hogy erőszakoskodott az anyjával.

Nicolas Cage fiát, Weston Cage-et gyanúsítottként nevezték meg az édesanyját, Christina Fultont érintő testi sértés ügyében - ezt állítják legalábbis a rendőrségi források. Az incidens egy hete történt, ekkor a fiú édesanyja, Christina Fulton házában tartózkodott. Állítólag vitatkozni kezdtek, ez pedig dulakodásba torkollott. Mentőt is küldtek a nő lakásához, de kórházba végül senkit nem szállítottak.

Nicolas Cage fia, Weston Cage
Nicolas Cage fia, Weston Cage
Forrás: Getty Images

Ennek ellenére az anya állapota elég komoly volt ahhoz, hogy a rendőrök most lehetséges bántalmazás miatt nyomozzanak. Letartóztatás még nem történt, Weston Cage elhagyta a helyszínt, mielőtt kiértek volna. Sajtóértesülések szerint Christina azért találkozott fiával, mert Weston éppen egy érzelmi krízisen ment át, meg akarta vigasztalni. Az anya cáfolja, hogy veszekedtek volna, és kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

A nőt vasárnap hatalmas zúzódásokkal az arcán kapták lencsevégre a lesifotósok: a bal szeme alatt véraláfutás látható. Westonnak és édesanyjának az elmúlt években meglehetősen viharos volt a kapcsolata.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.