Szarvasbébi: megszólalt a valódi Martha egy másik áldozata

Photocall for Netflix's "Baby Reindeer"
WireImage -
stalker Szarvasbébi (film) Richard Gadd áldozat zaklatás
Az egykori ügyvéd Laura Wray azt állítja, a valódi Martha volt az ő zaklatója is. A Szarvasbébi széria egyik epizódjában meg is megemlítik a történetét.

Ahogy a Netflix sikerszériájában, a Szarvasbébiben is elhangzik, nem egyetlen áldozata volt a valódi Marthának. A sorozat, valamint Piers Morgan csütörtök esti beszélgetése Fiona Harvey skót ügyvéddel megrázó emlékeket idézett fel Laura Wrayben. Laura egykor Harvey főnöke volt, ám mivel alkalmatlannak találta a munkára, kirúgta. Fiona ekkor bosszúból feljelentette Laurát a szociális szolgálatnál, hogy bántalmazza a hallássérült gyerekét. Laura azt nyilatkozta, most, hogy látta a tévéinterjút, félti a saját biztonságát: hozzátette: anno öt évig üldözte Fiona Harvey.

2024 - Baby Reindeer - TV Series
Szarvasbébi: Jessica Gunning hatalmasat alakított Martha szerepében.
Forrás: Northfoto

Laura elmondta, hogy szerinte közvetve ő is szerepel Szarvasbébiben, mégpedig egy "kitalált" újságcikkben, amelynek címe: 

A zaklató az ügyvéd siket gyermekét veszi célba.

Wray azt állítja, hogy Harvey telefonhívásokkal, e-mailekkel és sms-ekkel bombázta, és azt mondta neki: "eljövök érted". 

 

Laura Wray arról is beszélt, nem érti, hogy a Netflix miért nem próbálta jobban elrejteni az zaklató kilétét, ugyanis annyi volt a hasonlóság, hogy könnyen rá lehetett ismerni. 

Ha igaz történetként bemutatott sorozatot készítesz, amelynek a valódi szereplői még élnek, gondolni kell rájuk és gondoskodni kell a védelmükről. Az egyetlen dolog, amit megváltoztattak Harveyn, az a neve. Jessica Gunning kiválóan alakította Marthát, úgy beszélt, úgy néz ki, még a nevetése és a kacsintása is olyan volt. Ráadásul, ahogy a valóságban, Martha is ügyvéd volt, miért nem csináltak belőle orvost vagy könyvelőt

- nyilatkozta Wray. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.